Συνεδρίασε η Εκτελεστική Γραμματεία της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας

Την Τρίτη 1/8/2023 συνεδρίασε η Εκτελεστική Γραμματεία της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας, με θέμα τις άμεσες ενέργειες που γίνονται από την παράταξη, ενόψει των δημοτικών εκλογών του προσεχούς Οκτωβρίου. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ηράκλεια Πρωτοβουλία αναφέρει:

Επιβεβαιώθηκε ότι η επιλογή της σύμπραξης με την δημοτική παράταξη «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αλέξη Καλοκαιρινό ήταν μια εύστοχη απόφαση. Όπως είναι γνωστό, μετά την ομόφωνη απόφαση της συντονιστικής  επιτροπής της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας στις 30 Μαρτίου 2023, η παράταξη αποτελεί έναν από τους πυρήνες της νέας αυτής δημοτικής κίνησης. Από τις επισκέψεις και τις περιοδείες του υποψηφίου Δημάρχου, διαπιστώνεται η αυξανόμενη απήχηση της υποψηφιότητας του Αλέξη Καλοκαιρινού στους δημότες του Ηρακλείου, μέσω της ανάδειξης της προσωπικότητάς του, καθώς και του πλούσιου κοινωνικού και πολιτισμικού του έργου και του ενδιαφέροντός του για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών του Ηρακλείου.  Ήδη στο κεντρικό ψηφοδέλτιο έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους αξιολογότατα  μέλη της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας, υπάρχει δε συνεχές ενδιαφέρον για την στελέχωση και των ψηφοδελτίων στις δημοτικές κοινότητες. Άλλωστε διαχρονικά τα μέλη της παράταξης έχουν αποδείξει το ενδιαφέρον τους για την πόλη και συμμετέχουν καθημερινά στην προσπάθεια για την επίλυσή των προβλημάτων των δημοτών.

Καλούμε όλους τους Ηρακλειώτες να στηρίξουν την παράταξη «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, γιατί πιστεύουμε ότι ο Αλέξης Καλοκαιρινός έχει να προσφέρει πολλά στην πόλη μας, όπως και ο ίδιος έχει μέχρι τώρα αποδείξει. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί